​Renovering af hus

Udnyt dine kvadratmeter bedre

​Drømmer du om at få renoveret dit hus, så du kan få flere rum eller give det hele en opfriskning? Så er du landet det helt rette sted – vi klarer alt inden for renovering af hus.

​​

Frederiksen Byg er en erfaren tømrervirksomhed, der er placeret i Ølstykke nær Frederikssund og Jyllinge. Selvom vi har adresse på Nordsjælland, udfører vi dagligt arbejde i København og på størstedelen af Sjælland. Står du overfor en renovering af hele huset, eller har du en mindre opgave til os, hører vi meget gerne fra dig, så vi kan få en aftale i stand.

Alt inden for husrenovering og ombygning

Hvad koster renovering af hus?

Det er en meget individuel sag, hvad en renovering af hus koster. Èn ting kan du dog være sikker på; sætter du os på opgaven med at renovere din bolig, kommer du til at betale en fair og billig pris. Vores priser ligger i den billige ende, men det gør bestemt ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten i vores arbejde – den er altid i top.

​​

Kvalitet er afgørende for os, og vi sætter aldrig vores faglige stolthed over styr. Heller ikke når vi bliver bedt om at give en god pris på renovering af hus eller andre opgaver.

​​

Renovering af hus - skal vi give dig en pris?

For at komme med en pris på renovering af dit hus skal vi bruge mere information fra dig.

Kontakt os gerne – så udarbejder vi et godt tilbud til dig.​

Tag kontakt til os allerede i dag

Vil du gerne i kontakt med en erfaren tømrer på Sjælland, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at besvare spørgsmål samt vejlede dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ønsker du et gratis tilbud?

Så udfyld formularen her på siden og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder​

Når det kommer til byggeprojekter, ved vi, at tillid og kvalitet er nøglen.

Dyk ned i vores anmeldelser, fra vores kvalitetsbevidste og tilfredse kunder og find ud af, hvordan vores ekspertise har forvandlet deres drømme til virkelighed.

​​

Vi glæder os til også at kunne hjælpe dig!​

Se mere på Anmeld Håndværker

Kontaktoplysninger

Frederiksen Byg

Bellisvej 20, 3650 Ølstykke

Telefon: 28 30 94 08

E-mail: info@frederiksenbyg.dk